Yaz okulu almak isteyen öğrenciler için acil duyuru !

Tarih:
Salı, Temmuz 1, 2014 - 15:30
Detay:

25.06.2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar gereği; öğrencinin kayıt olduğu yıldaki ilgili programın taban puanından, daha yüksek taban puanlı bir üniversiteden yaz öğretiminde ders alabilir. Ders alma şartları aşağıdaki gibidir.

1.       Yaz döneminde bir öğrenci toplam 12 saati aşmamak üzere en çok 3 ders alabilir.

2.       Öğrenciler Yaz döneminde

a.       Bulunduğu sınıftan alıp başarısız olduğu, şartlı geçtiği ya da hiç almadığı dersleri,

b.      Üst yarıyıllara ait derslerden de sadece alıp başarısız olduğu ya da şartlı geçtiği dersleri alabilir.

3.       İlgili birime vereceği dilekçe formuna, gideceği üniversiteden alacağı derslerin saat, kredi ve içerik bilgilerini de eklemek zorundadır.

4.       İlgili birim intibak komisyonunun görüşü doğrultusunda ilgili bölüm/program başkanı öğrencinin alacağı dersleri onaylar.

Yaz Okulu Başvuru Dilekçe Örneği için Tıklayınız