Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Demirdağ, Ramazan Bayramını Kutladı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak; üniversite camiasının ve tüm halkımızın bayramını kutladı.

Birlik, beraberlik ve sevgi duygularının doruk noktaya ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı’nı karşılamanın sevinç ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, “Bayramlar, hoşgörünün hakim olduğu, kardeşlik ve beraberlik bağlarının güçlendiği, toplumumuzun sevinç ve umutla dolduğu özel günlerdir. Bayramları, toplumsal barışımız için böyle anlamlı ve değerli kılan şey; bu günlerin, dargınlıkları unutturan, karşılıklı sevgi ve saygıyı pekiştiren, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği günler olmasıdır.

Bu vesile ile Ramazan Bayramının bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diler, öğretim elemanları, idari personel, tüm öğrencilerimiz ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.