Fırat Üniversitesi Karakoçan MYO 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi Karakoçan Meslek Yüksekokulu 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Mezuniyet Töreni programı, Karakoçan Meslek Yüksekokulu Kampüsünde gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Karakoçan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Latif Özler, İlçe Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Öğrenci velileri ile mezun öğrenciler katıldı.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.