Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlendi

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi.

Sosyal Merkez de düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Günay Demirdağ, Rektör Yardımcılarının eşleri, Fırat Üniversitesi bayan akademik ve idari personeli ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mukadder Boydak Ozan, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığını belirterek, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu söyledi.

Günün anısına Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Günay Demirdağ, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mukadder Boydak Ozan’a çiçek takdim etti.

Düzenlenen etkinlikten elde edilen gelirler maddi durumu iyi olmayan öğrencilere verilecek.