Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Fidan Dikti

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri yeşil bir kampüs sosyal projesi kapsamında 300 adet fidan dikti.

Fırat Üniversitesi Rektörlük kampüsü içerisinde yeni giriş kapısı etrafına ardıç ağacı fidanı diken Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, yeşil bir kampüs için ele verdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tahir Karaman, Fakültede yetişen öğrencilerin etkin ve kapsamlı bir hekim olmalarının yanında sosyal sorumluluk sahibi bir birey olmaları için çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda öğrencilerle birlikte Üniversite kampüsünün yeşillendirilmesi amacıyla 300 adet ardıç ağacı fidanı diktiklerini söyledi.