Menüyü Göster +

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuvarından İnce Saz Konseri

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından hazırlanan "İnce Saz" adlı konser programı Atatürk Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla yapıldı.

Konser programına, Belediye Başkan Yardımcısı Masar Ayas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yavuz Demirtaş, Fakülte Dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Devlet Konservatuvarı hocaları ve öğrencilerinden oluşan topluluk tarafından birbirinden güzel eserler seslendirildi.

Gece sonunda Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, konser programını hazırlayan Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Arş. Gör. Cüneyt Öbek’e plaket takdim etti.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"7602","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"300","typeof":"foaf:Image","width":"450"}}]]

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"7603","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"300","typeof":"foaf:Image","width":"450"}}]]

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"7604","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"300","typeof":"foaf:Image","width":"450"}}]]