Fırat Üniversitesi’nde "Sağlık Bilimleri Alanında Araştırma Proje Önerisi Hazırlama Ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi" Düzenlendi

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında Fırat Üniversitesi’nde "Sağlık Bilimleri Alanında Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi" düzenlendi.

TÜBİTAK  2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında Fırat Üniversitesi’nde "Sağlık Bilimleri Alanında Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi" düzenlendi.

Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitim programına, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Elazığ, Diyarbakır, Malatya, Bingöl ve Tunceli Üniversitelerinden katılımcılar katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Üniversitelerde yapılan projelere TÜBİTAK’tan ciddi kaynaklar ayrıldığını belirterek,  Sağlık Bilimleri Alanında Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitiminin başarılı geçmesini diledi.

Etkinlik Koordinatörü Prof. Dr. Engin Şahna ise, bu etkinlik için 80’den fazla başvuru aldıklarını belirterek, eğitim programına Tıp, Veteriner, Sağlık Bilimleri Fakültelerinden öğretim üyelerinin katılım gösterdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından eğitime destek veren eğiticilere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ tarafından plaket takdim edildi.

3 gün sürecek eğitim programında, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet Ayar, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, Prof. Dr. Süleyman Sandal, İstanbul Medipol Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nden Prof. Dr. Mete Özcan ile Prof. Dr. Engin Şahna, Sağlık Bilimleri Alanında Araştırma Proje Önerisi Hazırlama ve Yürütme Uygulamalı Eğitimi verecekler.