Ek Ders Ücret Otomasyonu Duyurusu

Tarih:
Cuma, Eylül 30, 2016 - 15:45
Detay:

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca hazırlanan  Ek Ders Ücret Otomasyonu öğretim üyelerimizin incelemesi için deneme kullanımına açılmıştır.

Hazırlanan otomasyonda "Ek Ders Ücret Formları" aylık olarak sistem tarafından otomatik oluşturulacaktır. Bu formların oluşturulabilmesi için akademisyenlerimizin "Ders Yükü Çizelgesi" ve "Ders Programı" bilgilerini sisteme girmeleri gerekmektedir. Bu bilgiler öğrenci işleri otomasyonundan otomatik olarak alınabilmektedir.

Otomasyonun kullanıcı girişi Merkezi Kimlik Doğrulama Servisi ile sağlanmaktadır. Sisteme giriş yaptıktan sonra yardım menüsünü inceleyerek programın kullanımı hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sistemle ilgili çalışmaların deneme süresi içerisinde tamamlanması ile beraber, yetkili birimlerin (dekanlık, müdürlük vb) onay süreçlerinin tamamı otomatikleştirilmiş olacaktır.

İşlemlerinizde sorun yaşamanız durumunda Fırat Üniversitesi personel mailinizi kullanarak ekders@firat.edu.tr adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Otomasyon girişi için tıklayınız : http://ekders.firat.edu.tr/